Magazin, Zanimljivosti

U današnje vreme, internet je postao neizostavan deo našeg života i donosi nam mnoge prednosti u svakodnevnom funkcionisanju. Online portali su najčešći način za pristup informacijama, zabavi i savetima o mnogim problemima. 

Postoji mnogo različitih online portala, a mi ćemo vam u nastavku teksta predstaviti top 5 domaćih online portala različite tematike koje bi svakako trebalo da pratite.

#1 To Sam Ja – najbolji portal za žene 45+

Portal tosamja.media namenjen je ženama starijim od 45 godina. Ovaj lifestyle portal se fokusira na teme koje su zanimljive i relevantne za žene zrelih godina ali i za čitaoce ostalih starosnih dobi. 

Portal pokriva veliki broj različitih tema kao što su zdravlje, moda, kreativne ideje, putovanja, kulinarstvo, numerologija i mnoge druge. Ovde možete pronaći članke koji su pisani na jasan i razumljiv način, te su ispunjeni informacijama i savetima koji su korisčni i zabavni.

Ukoliko volite da čitate o najrazličitijim temama i budete u toku sa najnovijim trendovima i informacijama, ovaj portal je pravi za vas. Od saveta za negu kože, zdravu ishranu i najkreativnijih recepta koje možete napraviti, pa sve do aktuelnih tema kod nas i u ostatku sveta, ovaj portal pokriva sve oblasti koje vas mogu interesovati.

#2 Noizz – lifestyle portal za mlade

Noizz (noizz.rs) je popularan srpski online portal koji se fokusira na zabavu, muziku, modu, lifestyle i društvene teme. Ovaj portal okuplja veliku zajednicu mladih i aktivnih korisnika koji su uvek u potrazi za novitetima i zanimljivostima.

Noizz svojim korisnicima pruža pristup najnovijim vestima iz sveta zabave, modne i lifestyle industrije, kao i aktuelnim temama iz sveta društva i kulture. Portal takođe ima i jak fokus na muziku, sa svežim novostima iz sveta muzičke industrije i intervjuima sa popularnim muzičarima.

Ovaj portal ima i jedinstvenu sekciju za modu i stil, gde možete pronaći inspirativne ideje za svakodnevne outfite, kao i trendove koji će biti popularni u narednom periodu. U sekciji lifestyle možete saznati sve o zdravom načinu života, putovanjima, hrani i mnogim drugim temama.

Osim vesti i članaka, Noizz takođe ima i jedinstvene video sadržaje, uključujući vlogove, muzičke spotove i kreativne videe. Velika zajednica koja se aktivno uključuje u diskusije i komentariše objavljene sadržaje, glavna je karatkeristika ovog portala.

Noizz se trudi da svojim korisnicima pruži najbolju i najnoviju zabavu, informacije i inspiraciju. Ovaj portal svakodnevno objavljuje nove sadržaje, tako da uvek možete pronaći nešto novo i zanimljivo za čitanje ili gledanje.

Žena ispred laptopa

#3 Portal Mladi – namenjen studentima i ljudima na početku karijere

Portal Mladi (portalmladi.com) je nastao sa ciljem da svakodnevno objavljuje informacije i konkurse, kako bi se mladi informisali i edukovali na jednom mestu.

Na ovom portalu možete naći veliki broj kurseva iz različitih oblasti, koje možete pohađati i nadograđivati svoje znanje. Takođe, ovde možete pronaći informacije o različitim volonterskim i plaćenim praksama – gde ih možete pronaći i kako se možete prijaviti.

Osim toga ovde možete pročitati i brojne intervjue sa uticajnim i uspešnim poslovnim ljudima koji su ostvarili svoje karijerne ciljeve i u njima pronaći inspiraciju i motivaciju za razvoj sopstvene karijere nakon fakulteta.

#4 WannaBe Magazine – lifestyle magazin za mlade

WannaBe Magazine (wannabemagazine.com) nastao je sa idejom da pomogne mladima da pronađu svoj put u životu, bilo da se radi o karijeri, zdravlju, stilu života ili ljubavnom životu. Kreativni i mladi tim, zajedno sa saradnicima iz različitih oblasti, svakodnevno stavljaju do znanja sve što je novo i zanimljivo u svetu, sa posebnim naglaskom na region.

Na ovom portalu možete pronaći različite članke o temama poput karijere, mentalnog zdravlja, finansija, modnih saveta, putovanja i još mnogo toga.

Osim članaka, WannaBe Magazine takođe pruža priliku mladima za međusobno povezivanje i razmenu iskustava i saveta. Postoji mogućnost da kreirate svoj profil i pratite druge članove, a takođe možete da komentarišete članke i ostavljate pitanja. 

Dakle, WannaBe Magazin je online portal za sve mlade i trendi osobe koje žele da budu u toku sa svim aktuelnim dešavanjima u svetu

#5 Buro – drugačiji pogled na svet

Buro (buro247.rs) je internet portal koji je namenjen ljudima koji žele da budu u toku sa najnovijim trendovima u modi, lepoti, hrani i putovanjima. Ovaj portal se trudi da obezbedi svojim čitaocima širok spektar informacija, uključujući najnovije modne trendove, nove beauty proizvode, interesantne destinacije za putovanja i inovativne recepte za zdravu ishranu.

Buro pruža čitaocima jedinstven uvid u svet modne i lifestyle industrije i redovno objavljuje intervjue sa poznatim ličnostima iz ovih industrija, kao i sa blogerima i influenserima koji su postali poznati u svojim oblastima.

Pored toga, Buro takođe organizuje specijalne događaje i pop-up prodavnice, koje pružaju čitaocima priliku da se upoznaju sa najnovijim proizvodima i trendovima iz prve ruke.

Nadamo se da vam je ovaj tekst bio zanimljiv i koristan, te da ćete sledeći put kada poželite da se informišete o različitim temama, otići online i posetiti neki od ovih zanimljivih portala.