Magazin

Predstavljamo vam najbolje božićne poklone kojima ćete oduševiti svoje voljene i pokazati im koliko vam znače. 

Jasno je da pokloni nisu tako snažan znak ljubavi kao zagrljaji i poljupci,  i da su zagrljaji mnogo važniji i značajniji za ljude koji vas vole. Ipak, u prazničnim danima ne mogu izostati poruke i čestitke za Božić i različiti znakovi pažnje koji će izmamiti osmehe na lica vaših ukućana. Evo naših predloga za božićne poklone kojima ćete bez dileme obradovati svaku vama dragu osobu.

Deca obožavaju interaktivne igračke

Interaktivne igračke su prilagođene deci svih generacija, sve do dvanaeste godine i početka puberteta. To ne znači da je jedna igračka namenjena svim uzrastima, na pakovanjima interaktivnih igračaka naglašeno je kom uzrastu su namenjene. Tako na tržištu imamo igračke za decu od dve do tri godine, zatim za decu od četri do sedam godina i nadalje sve do početka puberteta. 

Interaktivne igračke se izrađuju u skladu sa uzrastom dece kako bi zahvaljujući njima mališani usvajali nove veštine i znanja. Tako, na primer, u prodavnicama se danas nude plišani medvedi namenjeni deci mlađeg uzrasta, za  učenje engleskog jezika. Unutar igračaka nalazi se ‘’mini kompjuter’’ koji ponavlja pesmice, boje, abecedu i brojeve na engleskom. Interaktivni medvedi pevaju pesmice na engleskom, tako da dete u rekordnom roku prihvati i savlada osnove stranog jezika.

Interaktivna igračka poslužiće i kao sigurna luka za uspavljivanje, pogotovo kada je mekana i plišana. Deca će je zavoleti i grliti dok lagano tonu u san, tako da roditelji ne moraju da ih nunaju i bde nad njima u večernjim satima.

Deca od druge do treće godine obožavaju interaktivne slikovnice. Šarene knjige tvrdih korica privlače ih svojim bojama i dizajnom. Popularne su slikovnice sa životnjima koje imitiraju zvukove životinja, tako da se deca upoznaju sa prirodom. Sve što treba da uradite jeste da posetite obližnju knjižaru i izaberete slikovnicu sa domaćim ili divljim životnjama. U četvrtoj i petoj godini možete preći na kupovinu bajki, koje posebno oduševljavaju devojčice. 

Kada izaberete adekvatnu interaktivnu igračku nemojte zaboraviti na pakovanje božićnog poklona. Mališani uživaju u šuškanju sjajnog papira i otpakivanju igračaka. Ne oduzimajte im to zadovoljstvo! 

Nepogrešiv božićni poklon za žene jeste kozmetika

Žene obožavaju kozmetičke paparate za negu lica i tela, pogotovo prirodnu kozmetiku. Ne morate im kupovati šminku ukoliko ne znate koju nijansu ruža obožavaju ili kakvu paletu senki koriste. U skladu sa njihovim godinama kupite im kremu za lice, koja će negovati njihovu kožu.

Hidratantne kreme su neophodne, pogotovo u zimskim mesecima kada je koža svakodnevno izložena hladnoći i vetru. Dame ih koriste svakodnevno i to je jedan od najboljih božićnih poklona. Birajte prirodnu kremu i čitajte deklaraciju na pakovanju proizvoda. Pojedine kreme imaju naglašene godine kada ih treba koristiti (naprimer: od 45 godina) jer u sebi imaju veću količinu hranjivih sastojaka potrebnih licu koje stari! 

Ukoliko ne želite da rizikujete stona ogledala za šminkanje su univerzalan poklon, koji je potreban pubertetlijama ali i starijim damama. Krasiće njihov sto za šminkanje, svakogdnevno će ga korisititi i zasigurno se setiti vas. 

Muškarce obradujte praktičnim božićnim poklonom 

Muškarci obožavaju praktične poklone, koji će im služiti u narednoj godini. Ne morate kupovati alat, praktičan poklon može podrazumevati i  novčanik sa više pregrada. Birajte novčanike koji mogu da stanu u džep, a kada se otvore imaju niz pregrada tako da u njih mogu da stanu kartice, čekovi, vozačka dozvola, lična karta, novac i naravno slike voljenih. 

Sportisti obožavaju smart satove koji mere korake i puls, tako da tokom treninga dobijaju obaveštenja o stanju svog tela ali i potrošenim kalorijama. Većina satova ima opciju primanja sms poruka i poziva, pa će   uvek buti dostupni. 

Ne zaboravite na komšije i kolege sa posla, obradujte ih božićnim poklonom. U ovom slučaju birajte manji znak pažnje poput boce vina ili ukusne bombonjere. Kolege sa posla obradovaće se planeru u kom će tokom cele godine zapisivati svoje poslovne obaveze. 

Za kraj želimo još jednom da vas podsetimo na pakovanje poklona. Klasika nikada ne izlazi iz mode, umesto ukrasne kese izaberite crvenili ili plavi papir i zapakujte poklon na tradicionalan način sa mašnicom kao dodatkom. Ne zaboravite da na parčetu papira ispišete najlepše božićne čestitke i oduševljenje će biti zagarantovano! 

Ako vam ovi predlozi nisu bili dovoljni, predlažemo vam da pročitate i tekst na ovom linku.