Zanimljivosti

Osvežavajući i lagan, Bvlgari Aqva je jedan od najtraženiji muških parfema koji osvežava i budi sva čula.

Italijanski brend Bvlgari postoji još o 1884. godine i od tada do danas ostavio je značajan pečat kako među nakitom, tako i među brojnim drugim granama, a parfemi su svakako jedni od najzapaženijih.

Kao lansiran prvi put, 2005.godine. Aqua Pour Homme je očarao sve korisnike jer je doneo postojanost i svežinu u muški svet. Dopada se mnogima i dobija brojne podvrste koje su tražene i atraktivne skoro punih 20 godina.

Kakav je ovo parfem? Kakve vrste postoje? Zašto je važno da pronađete originalne mirise?

Nastavite sa čitanjem i pronađite više informacija o parfemu koji ćete obožavati.

Kakav miris ima originalni Bvlgari Aqva?

Bvlgari Aqva je jedinstven parfem koji je uspeo da uhvati pravu morsku esenciju što se oseti u svakoj kapi parfema.

Citrusi, kedar, lavanda, ruzmarin, žalfija su neki od elemenata koji čine miris savršenim, savršeno oponašajući miris morske vode i svežine koju ona donosi. To se dopada i mlađim i starijim osobama, prija i kao dnevna varijanta, a svakako se može nositi kao večernja varijanta iako nije previše intenzivan i jak.

Na koži traje nekoliko časova, ali je prijatan i postojan na telu i osvežava. Dopada se i damama i čini da budete primetni, da se istaknete na pravi način.

Iako se na tržištu pojavljuju nove mirisne note, ovaj parfem ostaje interesantan i zanimljiv baš zbog svog jedinstvenog sastava i emocije koju on izaziva.

Probajte sve mirise iz različitih kolekcija

Luksuzna linija mirisa Bvlgari Aqva ima nekoliko zasebnih varijanti pa svako može pronaći idealnu kombinaciju za sebe ili za sebi dragu osobu kada god je potrebno kupiti savršen miris.

Osnovna i prva verzija je Aqva Pour Homme koju dobro poznajemo po mirisima mora, začina i citrusima, ali svakako da nije jedina.

Aqva Marine Pour Homme je nešto drugačija i sadrži bazu od belog kedrovog drveta, a u gornjim notama mešavinu nerolija bigarade i grejpfruta što ga čini svežim mirisom sa primesama šume i svežine.

Aqva Amara ima gornje note od mandarine i nerolije, a u bazi vodene note.

Sve tri varijante su idealne čak i za najtoplije dane jer osvežavaju, nisu prejake, a opet ostavljaju prijatan mirisan trag na koži čak i duže od 4 sata, ali trajanje zavisi od situacija i prilika u kojima ga nosite.

Na tržištu se nudi EDT i EDP varijanta pa se može birati između manje i veće koncentracije mirisa u parfemu za odluku o jačini parfema koji će se nositi pored odluke o konkretnoj vrsti mirisa.

Koji god da odaberete nećete pogrešiti jer Bvlgari Aqva donosi specifične i bogate mirisne note koji se svakom sviđaju jer svi vole asocijacije na lepo vreme, more, sunce i svežinu. 

Zašto je najbolje kupiti originalan parfem?

Originalni parfemi su skupi pa mnogi imaju dilemu da li ih kupiti ili ne. Ipak, postoje razlozi zašto je odlično kupiti originalne mirise i da oni donose mnogo kvaliteta koji opravdavaju cenu.

Prva velika razlika je između kvaliteta bočice i pakovanja koje je mnogo kvalitetnije nego kod kopija parfema. Bvlgari Aqva ima plavu okruglu bočicu koja asocira na more i leto.

Originalan parfem je napravljen prema originalnoj proceduri koja je tačno onoliko jaka i prijatna kao što je i obećano. Kod kopija to nije tako.

Kopije su kratkotrajne i brzo se troše što opet sa originalnim parfemima nije slučaj. Manja količina daje lepši miris pa će on trajati duže, mirisati bolje i biti prijatniji nego svaka kopija.

Iako je važno pronaći odgovarajući original, nije uvek moguće prepoznati ih jer su kopije istovetne i sve dok se ne uporede teško je otkriti razliku. Zbog toga je kupovina na pouzdanim sajtovima ključna za pronalazak najboljih mirisa.

Oni se razlikuju po detaljnim opisima, cenama koje odgovaraju originalima, ali i linkovima koji lako vode do sajtova brendova koji se nude. Uvek je bolje kupovati na ovakav način nego na društvenim mrežama, od neproverenih prodavaca koji parfeme prodaju bez garancije.

Uvek postoje akcije, popusti i sniženja, možete birati i tester pakovanja pa na taj način ostvariti popust, ali nema kompromisa kada je u pitanju kvalitet mirisa i njegova postojanost.

Ako želite parfem koji osvežava, čini da se osećate prijatnije u svojoj koži i doprinosi većem samopouzdanju u svakoj situaciji, onda je Bvlgari Aqva pravi izbor za vas ili za nekoga koga želite da obradujete.

Odaberite svoju mirisnu notu, poručite je na sajtovima koji prodaju originalne parfeme i uživajte u raskošnoj lepoti elemenata koji prave savršen muški parfem koji svakome treba.

Obradujte svoja čula na pravi način!