Magazin

Već duže vreme planirate svoje venčanje i nikako da se odlučite kad će se ono zaista desiti? Razmatrate razne datume, sale, bendove, i još uvek niste sigurni koja bi to bila dobitna kombinacija za vaš najvažniji dan?

Ukoliko dugo odlažete venčanje, trebalo bi da budete svesni zašto tako nešto nije baš najbolja moguća ideja. Pripremili smo vam 5 najvažnijih razloga zbog kojih ne bi trebalo previše da odlažete taj dugo očekivani događaj. 

Evo koji su to razlozi u pitanju. 

#1 Najbolje sale i restorani će već uveliko biti bukirani 

Dopadaju vam se određene luksuzne sale za venčanje i restorani? Možete sebe da zamislite kako plešete svoj prvi ples u jednom od tih ambijenata? Ako ste gotovo sigurni da želite da održite svoje venčanje na nekoj od željenih lokacija, bilo bi poželjno da se odlučite za jednu od njih što pre. 

Kako su sve najpopularnije i najbolje sale i restorani već mesecima unapred bukirani, vrlo lako može da se desi da upravo ona sala ili restoran koji vam se najviše dopada bude zauzeta u onom periodu u kom ste planirali vaš dugoočekivani dan. 

Zato požurite sa odabirom i bukiranjem željene sale kako posle ne biste morali da pravite kompromis i slavite jedan od najvažnijih dana tamo gde 

#2 Vrhunski bendovi će biti zauzeti čitave sezone 

Muzika je jedna od najvažnijih stvari od koje zavisi atmosfera i čitav uspeh jedne svadbe. Zato je odabir vrhunskog benda koji će da bude zadužen za pravljenje fenomenalne žurke do kasnih sati zlata vredan. 

U Srbiji postoji pregršt odličnih bendova za sve vrste proslava, kao što su: Skala bend, Beogradski Akustični Orkestar, Balkan Ekspres bend, Menhetn bend, kao i mnogi drugi koji već godinama uspešno prave sjajnu žurku na mnogim svadbama i drugim veseljima.

Ukoliko želite da vam na venčanju svira iskusan i odličan bend, potrudite se da ga rezrvišete za vaš datum što je pre moguće, kako biste bili sigurni da će vaše venčanje da bude jedno od najveselijih događaja u godini!

#3 Neke zvanice bi otišle na godišnji odmor u tom periodu 

Planirate da organizujete venčanje u letnjem periodu, ali još uvek niste prelomili koji bi to tačno datum bio u pitanju? Iako je leto jedno od omiljenih godišnjih doba za takvu vrstu proslava, vodite računa da je ono predviđeno za godišnje odmore i odlazak na more, planinu, jezero, selo, itd. 

Ukoliko se ne odlučite za jedan datum i ne pošaljete pozivnice na vreme rizikujete da dobar deo zvanica ne bude u gradu ili zemlji tog dana. Stoga, dajte sve od sebe da datum vašeg venčanja bukirate što je pre moguće kako bi sve zvanice unapred mogle da se organizuju shodno tome. 

#4 Uhvatiće vas bespotrebna panika i jurnjava 

Planiranje venčanja je jedna od onih slatkih muka u čijoj organizaciji bi trebalo maksimalno da uživate i da osmislite svaki mogući detalj, jer ono predstavlja jedno od najvažnijih dana u vašem životu.

Zašto uskraćivati sebi takvo zadovoljstvo i prepuštati stvari poslednjem trenutku? To će samo doprineti bespotebnoj panici i jurnjavi, a samim tim i neadekvatnoj organizaciji venčanja, prilikom koje bi mnoge stvare mogle da ispadnu potpuno drugačije od onih kako ste ih vi smislili u svojoj glavi.

Shvatite organizaciju venčanja kao igru a ne obavezu

Mladenci zagrljeni u prirodi

Mnogi ljudi greše ako organizaciju venčanja doživljavaju kao veliku obavezu koja će im potencijalno zadavati mnogo muka. Iako takav poduhvat treba shvatiti ozbiljno, ne treba preterivati. 

Neka vam planiranje i organizovanje venčanja bude nalik na igru koja će vam pružiti neizmerno zadovoljstvo i uživanje. Ne budite lenji, organizujte vaše venčanje na vreme kako biste izbegli mnoge neželjne situacije!